Kraljevski vikend u Schladmingu

04.-06.01.2025.

Cijena izleta:

280,00 320,00 

POSTANI ČLAN HULJS-A, UŽIVAJ U SUPER SKI IZLETIMA I BROJNIM POPUSTIMA!

NAPOMENA: Kupnja aranžmana moguća je članovima HULJS SKI, te je za kupnju istog potrebna registracija članstva. Registriraj se OVDJE.

KraljevSKI vikend se provodi od najpoznatijih skijališta u Hrvata. Poznato po utrkama Ivice Kostelića, pjesmi Bolesne braće “Luka i Boorna”, jer ako ne znaš za Schladming nisi cool i mjesto koje po skijaškim party terasama stoji uz bok Iscghlu i St. Antonu. 120 km skijaških staza donosi skijaški raj za svakog tko sebe smatra skijaškim znalcem, a za sve oni koji su rekreativci predstavlja jednu novu dimenziju skijanja u odnosu na Sloveniju ili regiju Koruška u Austriji

POLASCI:

  • Zagreb
  • Rijeka

Iskazane cijene su na EARLY BIRD popustu do 15.10.2024. (Popust se obračunava pri odabiru grada i datuma)

Što je uključeno u cijenu?
  • Prijevoz s vaše lokacije do skijališta te povratak u Hrvatsku
  • 2 noćenje s doručkom u Hotelima Dorint i Holiday Inn (jedan nasuprot drugog)
  • Sauna unutar Hotela
  • Popust na skijaške karte 20%
  • GENERALI policu putnog zdrastvenog osiguranja i osiguranja od treće osobe
    • (cijena se ne umanjuje ukoliko imate vlastito osiguranje)
  • NAPOMENA: Večera nije uključena u cijenu jer velika većina hotela u Salzburgu nema mogućnost večere a i cijena same večere iznosi oko 35 Eura po osobi i po večeri što je po našem mišljenju previše u odnosu što se može pojesti u centru, zato smo svima dali mogućnost da odaberu način kako će provesti večer. Dakako naši voditelji putovanja će vam savjetima pomoći gdje je najbolje otići i pojesti uz izvrstan omjer uloženog i dobivenog
  • Skipass za odrasle je  183 € (redovna cijena 220 €) za odrasle
  • Skipass za juniore je 138 € (2005.-2007.)
  • Skipass za djecu je 93 € (2008-2017.)
  • Boravišna pristojba koja se također skuplja u busu i zavisi od grada do grada (1,5 – 3 €)

Subota 04.01.2025.

Prvog skijaškog dana dolazimo na skijališta oko 08:00 na parking kod žičare Schladming Planai Cjelodnevno skijanje i uživanje završava u 16:30 nakon čega slijedi polazak prema Hotelu. Polazak prema Hotelu u subotu očekuje se oko 17:15 sati nakon čega imate slobodnu večer.

Nedjelja 05.01.2025.

Polazak prema skijalištu u 08:00, dolazak na skijalište 08:45-09:00. Cjelodnevno skijanje i uživanje, preporuka je otići prema Hochwurzenu ili Hausu prvog i drugog skijaškog dana te dakako do Reiteralma na kojem treniraju skijaške zvjezde Svjetskog kupa

Ponedjeljak 06.01.2025. (praznik)

Polazak prema Planai Schladming je ujutro u 07:45, skijanje do 16:00 i polazak prema kućama oko 16:30

HULJS ŠKOLA SKIJANJA je tu za sve koji nisu stali na skije ili žele unaprijediti svoju tehniku.

Za tri dana:

  • škola skijanja 3 dana po 3 sata (09:15 – 12:15)
  • licencirani instruktori HZUTS-a s međunarodnim dozvolama
  • Cijena škole skijanja: 160 € po osobi

Škola skijanja od iznimnog je značaja prije svega za osobe koje staju prvi puta na snijeg, a isto tako i za samouke skijaše. Mi vam svakako savjetujemo svima da odu barem jedanput u školu skijanja kako bi  im ski učitelj ukazao na pogreške koje rade i popravio, jer u datom trenutku to znanje sigurno će puno bolje biti korišteno ako se nađe opasnoj situaciji iz koje će se puno lakše izvući s navedenim znanjem.

Trodnevna škola skijanja idealna je za spojiti tri dana učenja i uskijavanja te svladavanje tehnike. 

Uplata za izlet se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog obveza prema prijevozniku, hotelima i drugim partnerima. Svim članovima savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja u bilo kojoj osiguravajućoj kući.”

Rezerviraj ODMAH JER KAPACITETI SU OGRANIČENI!

Prijava se ispunjava za svakog putnika individualno. Kupovina u paru ili grupno nije moguća, ali možete navesti s kime želite sjedit i dijeliti sobu.

POSTANI HULJS ČLAN I UŽIVAJ U POGODNOSTIMA

NAPOMENA: Kupnja aranžmana moguća je članovima HULJS SKI, te je za kupnju istog potrebna registracija članstva. Registriraj se OVDJE.